Vrijwilligersevent

Vrijwilligersevent VluchtelingenWerk & Stichting Culture Kitchen

Op donderdagavond 23 februari organiseert Stichting De Welle samen met Stichting Culture Kitchen een evenement over vluchtelingen en statushouders in de gemeente Hellendoorn.

Je kunt een avondvullend programma verwachten met (achtergrond)informatie over De Welle VluchtelingenWerk en Stichting Culture Kitchen. Er wordt een workshop cultuurverschillen gegeven en er is gelegenheid om in gesprek te gaan met enkele statushouders die al een tijdje in onze gemeente wonen.

Daarnaast worden er speeddates georganiseerd, waarbij je een-op-een in gesprek kunt gaan met vrijwilligers van De Welle VluchtelingenWerk en Marieke van der Vliet, directeur van Stichting Culture Kitchen. Uit eerste hand hoor je hoe divers en waardevol het werken met statushouders is. Er zijn héél veel mogelijkheden.

Heb je interesse in het werken met andere culturen en zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Culture Kitchen of De Welle VluchtelingenWerk? Kom dan donderdag 23 februari om 19.30 – 21.30 uur naar Eet- en werkcafé Kleurrijk, Willem-Alexanderstraat 2a in Nijverdal.