Startup programma

Dit programma is bedoeld voor ondernemende nieuwkomers die begeleiding zoeken bij het opzetten van een eigen bedrijf.

Startup programma

Begeleiding op maat

In ons startup programma bieden wij ondernemerstalent begeleiding op maat. Zij doorlopen een programma van 9 – 12 maanden met trainingen, individuele coaching, themagerichte workshops en (zelf) georganiseerde (netwerk)events.

Dit programma doorlopen deelnemers grotendeels zelf. De bedrijfsplannen mogen breed geörienteerd zijn, zolang ze praktisch toepasbaar zijn in ons pand in Nijverdal.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor ondernemende nieuwkomers met een businessidee. Kennis van de Nederlandse taal op minimaal B1 taalniveau is hierbij van belang.

Wat bieden wij?

Een programma van maximaal 12 maanden, dat deelnemers grotendeels zelf kunnen volgen, op basis van hun wensen als ondernemer. In het programma kunnen zij een-op-eenbegeleiding krijgen van adviseurs van de ROZ-groep en/of andere (ex-)ondernemers om het businessplan aan te scherpen, een goed verdienmodel te ontwikkelen en de juiste stappen te zetten om het te realiseren. Wanneer zij specifieke kennis nodig hebben, helpen we ze in contact te komen met de persoon of organisatie met de juiste expertise.

Deelnemers krijgen de mogelijkheid trainingen te volgen op het gebied van bijvoorbeeld financiën, boekhouding, regelgeving, marketing en marktonderzoek. Samen bepalen we welke trainingen relevant zijn.

We organiseren zakelijke en netwerkevents of workshops die relevant zijn voor ondernemerstalent. Hier doen deelnemers inspiratie, kennis en contacten op die hun plan verder kunnen helpen. Ook maken ze zichzelf hier zichtbaar en trainen ze hun presentatieskills. Hiernaast bieden we extra taalondersteuning waar gewenst.

Na afronding van het startup programma kunnen deelnemers blijvend bij ons terecht voor eventuele vragen, advies of bemiddeling naar ons brede partner- en ondernemersnetwerk.

Voor meer informatie en aanmelden neem je contact met ons op.