Vrijwilligersprogramma

Zoek je een fijne werkplek die jou verrijkt en jouw sociaal-culturele netwerk uitbreidt? Als vrijwilliger bij Stichting Culture Kitchen kan dat!

Het vrijwilligersprogramma

Binnen ons vrijwilligersprogramma bieden we ruimte aan (lokale) vrijwilligers. Bij ons draag je je steentje bij aan een kleurrijke en inclusieve samenleving.

Als vrijwilliger zorg je voor extra werkplezier van onze deelnemers en medewerkers, door een praktische klus aan te pakken of van betekenis te zijn in het leven van een deelnemer. Vrijwilligerswerk geeft voldoening!

Binnen de activiteiten en programma’s van Stichting Culture Kitchen kun je je inzetten als taalmaatje, werkbegeleider, organisatietalent of op communicatief vlak je creativiteit inzetten. Ook staan we open voor jouw eigen ideeën.

Voor wie?

We zoeken een diverse groep vrijwilligers van 16 jaar en ouder. Van senioren en ervaringsdeskundigen die hun (ondernemers)expertise willen inzetten tot young professionals die zich betrokken voelen bij onze missie en studenten die stage willen lopen bij de stichting.

Je bent gemotiveerd, voelt je betrokken bij onze doelgroep en bent nieuwsgierig naar de ander. Je bent bereid je minimaal drie maanden aan ons te verbinden en het werk op vrijwillige basis uit te voeren. We vragen een minimale inzet van vier uur per week.

Een VOG is verplicht, omdat je zult werken met een kwetsbare doelgroep.

Wat bieden wij?

Een hele fijne, gezellige werkplek waar je een verrijkende ervaring zult opdoen en kennismaakt met nieuwe culturen. Om een fijn team te creëren organiseren we een maandelijkse vrijwilligersactiviteit. We hopen een betrokken community van vrijwilligers om ons heen te verzamelen op wie we met enige regelmaat een beroep mogen doen. 

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact met ons op.