Startprogramma

Ben je na het welkomprogramma nog niet helemaal klaar voor het volgen van het Culture Kitchen leerwerkprogramma, maar wil je het wel graag? Dan bieden we met het startprogramma een tussenoplossing.

Het programma

Het startprogramma van Stichting Culture Kitchen verzorgt verschillende bouwstenen en trainingen waar talenten zich voor kunnen inschrijven. Het programma is een voorloper van het leerwerkprogramma, maar dan zonder de praktijkmodules op de werkvloer. Dit programma geeft wel structuur door middel van bouwstenen, maar het geeft de talenten ook even iets meer tijd om te groeien naar het leerwerkprogramma van 20-24 uur. 

Het idee van deze tussenvariant is om talenten de ruimte te geven om voldoende werkfit te worden, uren op te bouwen en meer vertrouwen te krijgen. Maar wel alvast gevoel te krijgen bij onze stichting en programma’s. 

Voor wie?

Het startprogramma is er voor nieuwkomers die ons welkomprogramma hebben gevolgd, maar nog niet werkfit genoeg zijn om het leerwerkprogramma te volgen. Deze tussenvariant biedt de mogelijkheid om hier naartoe te groeien.

Wat bieden wij?

Onder onze vijf impactpijlers vallen verschillende bouwstenen. In het startprogramma kunnen talenten zelf verschillende bouwstenen kiezen. Talenten kunnen zich focussen op bijvoorbeeld; actieve en sociale communicatie, taalkundige- en digitale vaardigheden, interculturele communicatie, samenleven in Nederland en nog meer. Door middel van deze bouwstenen blijven de talenten vaardigheden opdoen om voldoende werkfit te blijven, kunnen ze uren blijven opbouwen en meer vertrouwen krijgen. 

Wil je meer weten over onze talentprogramma’s of jezelf of een ander opgeven? Neem gerust contact met ons op!