Workshop | Schilderen in Broodstyle

Workshop | Schilderen in Broodstyle

Ontdek jouw talent met Erik Neimeijer en Jeroen van Doornik

Creatieve reis 

Tijdens deze workshop ‘Schilderen in Broodstyle’ op donderdag 2 mei maken we samen een korte creatieve reis en krijg je de kans om jouw creatieve talent in te zetten of te ontdekken. We houden het grenzeloos lokaal, in Nijverdal. Dus we zouden het geweldig vinden om hier een multiculturele reis van te maken en van elkaar te leren. Dus kom vooral ook samen met je Molukse buurvrouw, een Syrische vriend(in), een Afrikaanse collega of gewoon een leuke bekende met een andere culturele achtergrond.

 

Op het programma

We ontmoeten elkaar om 9.30 uur in het werkcafé van Kleurrijk aan de Willem-Alexanderstraat 2a in Nijverdal. Hier starten we met koffie, thee en wat lekkers. Even later gaan we samen een paar deuren verder naar onze buren; de Erik Neimeijer Gallery. Hier worden we persoonlijk opgewacht door Erik Neimeijer en Jeroen van Doornik. Beide multidisciplinaire kunstenaars geven je een kijkje in hun creatieve wereld.

 

Erik 

We maken kennis met de kunst van Erik. Zijn kleurrijke kunstwerken hebben een herkenbare eigen stijl en hangen in binnen- & buitenland. Maar hij is meer dan alleen een gevestigde schilder. Erik vertelt hoe hij zijn verschillende talenten heeft gecombineerd en hoe hij er uiteindelijk zijn werk van heeft gemaakt. Kunstenaar, gitarist, zanger, galeriehouder, ondernemer….

En wat houdt deze creatieveling allemaal nog meer bezig?

 

Jeroen  

Na het verhaal van Erik is het dan toch echt tijd om zelf aan de slag te gaan met de schilderkwasten. De Zwolse kunstenaar Jeroen van Doornik zal de ochtend verder invulling geven met zijn befaamde workshop ‘Broodstyle’.  Inderdaad, geïnspireerd door de opvallende stijl van Herman Brood. Tijdens deze workshop ga jij aan de slag met jouw eigen schilderij, helemaal in broodstijl. Een mooie manier om jouw creatieve talent in te zetten of te ontdekken. Uiteraard helpt Jeroen je hier creatief bij op weg.

Daar wil je toch bij zijn?

 

Even praktisch 

  • Stichting Culture Kitchen organiseert deze workshop in samenwerking met onze partner en buren Erik Neimeijer Gallery.
  • We starten om 9.30 uur bij Kleurrijk Nijverdal en eindigen rond 12.30 uur.
  • We zorgen voor een hapje en een drankje.
  • Er is plek voor max. 20 deelnemers. Dus geef je snel op. Wie het eerst komt…
  • Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, meld je dan ook graag weer af.
  • We vragen voor deze complete workshop een eigen bijdrage van € 5,-, deze kan op 2 mei voldaan worden.

 

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden bij onze collega Liz Kamphuis via liz@stichtingculturekitchen.nl. Of via onderstaande button. Graag even aangeven met hoeveel personen je komt en de naam van de personen. Graag tot dan.