Workshop | Ontdek jouw talent.

Interactieve workshop | (Werk)fit zijn of worden

Kom in beweging met Leonie en Romina

Ontdek jouw talent 

Deze interactieve workshop is helemaal gericht op (werk)fit zijn of worden. Mentaal en fysiek. Talenten inzetten, ontdekken of ontwikkelen. Daar geloven we bij Stichting Culture Kitchen in. Dat zetten we samen in beweging. Letterlijk en figuurlijk.

Want in beweging zijn, is een belangrijk element om mee te doen in de samenleving of actief te kunnen zijn binnen de Nederlandse werkcultuur. Iedereen kan mee doen aan deze workshop. Samen zetten we het in beweging. Doe je mee?

Wat je mag verwachten tijdens deze workshop? De passievolle, Molukse zussen Leonie Picanussa (FTP Trainingscentrum) en Romina Pattiasina (URLEAD) nemen je persoonlijk even mee door hun programma.

 

Op het programma

Welkom bij onze workshop! Tijdens deze workshop mag je gewoon lekker meegaan in de flow van dingen, net zoals de natuur dat doet. In een wereld waar alles continu verandert en er steeds nieuwe uitdagingen zijn, is het belangrijk om te weten wat je talent is. En om te weten hoe je dat talent kunt gebruiken. Elk talent telt. Net als Stichting Culture Kitchen geloven wij daar ook in.

Onze workshop draait om beweging. Niet alleen bewegen met je lijf, maar ook met je hoofd en je hart. Wij geloven dat beweging veel kan vertellen, levens kan veranderen en mensen hun kracht kan zetten.

We delen graag onze eigen verhalen over hoe we onszelf hebben leren kennen en gegroeid zijn. We hopen jou hiermee te inspireren om jezelf te ontdekken en te leren hoe sterk je eigenlijk bent, van binnen en van buiten.

Dus doe met ons mee. Laat je natuurlijke bewegingen je leiden, en laten we samen op ontdekking gaan om onze talenten te ontdekken.

 

Even praktisch

  • Deze workshop wordt georganiseerd door Leonie en Romina in het werkcafé van Kleurrijk.
  • We starten 13 juni om 9.30 uur met koffie, thee en wat lekkers en sluiten om uiterlijk 12 uur af.
  • Er is plek voor maximaal 20 deelnemers, dus meld je snel aan.
  • Voor deze workshop vragen we een kleine bijdrage van € 5,-, de overige kosten nemen wij voor onze rekening.
  • Aanmelden kan via onderstaande button of via Liz@stichtingculturekitchen.nl o,v.v, (werk)fit zijn of worden.