Ik wil helpen

Deel jij de waarden van Stichting Culture Kitchen en wil je een bijdrage leveren? Dit kan op meerdere manieren: als vrijwilliger, vriend, donateur of door gebruik te maken van ons eet- & werkcafé Kleurrijk.

Ik wil helpen

Steun ons

Met een eenmalige of structurele gift kun je onze missie steunen en mensen met een vluchtelingen- of andere culturele achtergrond helpen hun talenten te ontplooien. Ook giften in de vorm van hulp in natura zijn welkom. Elke steun telt! Je kunt je donatie overmaken op rekeningnummer NL14 ABNA 0114 8087 32 t.n.v. Stichting Culture Kitchen.

Stichting Culture Kitchen is een ANBI-stichting. Dat betekent dat alle giften belastingaftrekbaar zijn. Meer informatie over het ANBI-keurmerk en het ANBI-register lees je hier

Word vriend van onze stichting!

Wil je meer doen? Zet je dan samen met ons in voor een inclusieve arbeidsmarkt in Twente en word vriend van Stichting Culture Kitchen voor een periode van 1, 2 of 3 jaar. Met jouw deelname steun je onze talentprogramma’s en word je onderdeel van een netwerk dat zich inzet voor inclusief werkgeverschap. In ruil voor je vriendschap bieden we 1x per jaar een tafel voor 8 personen aan en komt je naam op ons supportersbord te staan.

Samenwerken?

Stichting Culture Kitchen werkt op tal van manieren samen met andere partijen. Wil je met ons samenwerken? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligerswerk

We hebben ook behoefte aan gemotiveerde en gespecialiseerde vrijwilligers. Zo kun je bijvoorbeeld Nederlandse conversatieles geven, onze social media content helpen creëren of je ondernemerszin inzetten door nieuw talent te begeleiden met het ontwikkelen van hun businessplan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.