Stichting Culture Kitchen gaat van start!

Onze laatste nieuwtjes

Werk maken van ambitie en talent. Dat drijft ons. En hoe! Want elk talent telt. Daarom biedt Stichting Culture Kitchen praktijkgerichte talentprogramma’s.

Stichting Culture Kitchen gaat van start!

Stichting Culture Kitchen gestart!

Ontdek Kleurrijk Nijverdal

We zijn zover! We zijn verheugd dat Stichting Culture Kitchen in februari gestart is met de eerste 6 gemotiveerde statushouders in ons leerwerkervaringsprogramma! Het komende half jaar gaan zij met ondersteuning van de Gemeente Hellendoorn, ervaren horecamedewerkers, een jobcoach én taaldocent leren en werken binnen Eet- en werkcafé Kleurrijk in Nijverdal. Naast vakinhoudelijke kennis doen ze veel praktische werknemers- en sociale vaardigheden op en zullen ze hun Nederlandse taalvaardigheid verbeteren. Wij hopen ze hiermee klaar te stomen voor de volgende stap op de participatieladder.

Via deze site zullen we onze talenten regelmatig uitlichten en vertellen wie zij zijn en hoe zij het werkervaringstraject ervaren!

Wilt u meehelpen hen een fijne eerste werkervaring te bezorgen? Kom dan langs bij Eet- en werkcafé Kleurrijk als gast, meld u aan als vrijwilliger via Hellendoorn Doet of neem contact op met Marieke van der Vliet om te bespreken hoe u kan helpen.