Opening Kleurrijk op 18 februari

Op zaterdag 18 februari opent Eet- en Werkcafé Kleurrijk haar deuren aan de Willem Alexanderstraat 2a te Nijverdal. Iedereen is van harte welkom in het café om te genieten van ontbijt, lunch en diner. Om 09:00 uur gaan de deuren officieel open.

Opening Kleurrijk op 18 februari

Eet- en Werkcafé Kleurrijk

Een bezoek aan de vluchtelingenkampen op Lesbos en alle bezoeken die daarna volgden hebben uiteindelijk geleid tot Eet- & Werkcafé Kleurrijk. In 2019 ontstond het idee van een pop-up restaurant, want eten en drinken verbindt. Op 18 februari 2023 openen we deze mooie sociale ontmoetingsplek in Nijverdal. Om te genieten van (h)eerlijke gerechten en elkaars verhalen te kunnen delen.

Toekomst

Kleurrijk helpt, in samenwerking met Stichting Culture Kitchen, mensen met een andere culturele of vluchtelingenachtergrond aan een opstap naar een fijne toekomst. Voor iedereen kan dit er anders uitzien. Het verbeteren van de Nederlandse taal, sociale contacten opdoen, een opstap naar een opleiding of een baan. “We willen graag de ontmoetingsplek zijn waar culturen elkaar ontmoeten en eten & drinken de verbindende factor is,” vertelt Jessica Heutink, de initiatiefnemer achter Kleurrijk en Stichting Culture Kitchen.

"We willen graag de ontmoetingsplek zijn waar culturen elkaar ontmoeten en eten & drinken de verbindende factor is."

Jessica Heutink

Het programma op 18 februari

Op 18 februari is iedereen vanaf 09:00 uur welkom voor de feestelijke opening. Kom langs voor ontbijt, lunch of diner en laat je verrassen door grensverleggende gerechten.