Samen naar The Old Oak in het ZINiN Filmhuis

Samen naar de film The Old Oak

Ons team bezocht ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ข๐—น๐—ฑ ๐—ข๐—ฎ๐—ธ in het ZINiN Filmhuis! Een film die je grijpt vanaf de allereerste seconde en je niet meer loslaat. Die bevestigt waar we als Stichting Culture Kitchen en Eet- & werkcafรฉ Kleurrijk in geloven. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐˜‚๐˜€๐˜ ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐ŸŽž๏ธ.

De film speelt zich af in een mijnwerkersstad in het hedendaagse Engeland waar de laatste kroeg van de stad 'The Old Oak' staat. De komst van Syrische vluchtelingen zorgt voor extra onrust in het ondertussen vervallen plaatsje. Aan de andere kant ontstaan er ook onverwachte vriendschappen met locals en ontstaat er ruimte om verhalen, achtergronden en talenten te delen. Met elkaar samen te werken en te leven. Zo brengt The Old Oak mensen uit verschillende culturen en werelden dichter tot elkaar, met eten, drinken en koken.

Samen naar The Old Oak in het ZINiN Filmhuis

๐‘ฐ๐’‡ ๐’š๐’๐’– ๐’†๐’‚๐’• ๐’•๐’๐’ˆ๐’†๐’•๐’‰๐’†๐’“, ๐’š๐’๐’– ๐’”๐’•๐’Š๐’„๐’Œ ๐’•๐’๐’ˆ๐’†๐’•๐’‰๐’†๐’“.

The Old Oak

De link van deze film naar onze stichting

Eten & drinken verbindt. Cultuur verrijkt. Ontmoeten activeert. ‘๐‘พ๐’†๐’“๐’Œ ๐’ˆ๐’†๐’†๐’‡๐’• ๐’˜๐’‚๐’‚๐’“๐’…๐’† ๐’‚๐’‚๐’ ๐’Ž๐’†๐’๐’”๐’†๐’. ๐‘ด๐’†๐’๐’”๐’†๐’ ๐’ˆ๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’˜๐’‚๐’‚๐’“๐’…๐’† ๐’‚๐’‚๐’ ๐’˜๐’†๐’“๐’Œ.’ Daar geloven wij als stichting in. Daarom bieden wij praktijkgerichte talentprogramma’s voor nieuwkomers om hen (en ons) te helpen sociaal & lokaal te integreren en een opstap te bieden naar een zelfredzame toekomst. Aan de andere kant helpen we het bedrijfsleven in de regio aan ‘nieuwe talenten’ in hun zoektocht naar medewerkers. Hiervoor hebben we verschillende partnerprogramma’s. Iets voor jullie organisatie?

De film

Meer weten over deze aangrijpende film?